Home :: Doe Het Zelvers Watersport :: Verven

Verven

Verven

Verven

Voor de Doe-Het-Zelver heeft Rozema Coatings verven, lak en beitsen van uitstekende kwaliteit in haar assortiment. Deze producten van Herfst en Helder, Sikkens, Allihol en Petson zijn bovendien gemakkelijk te verwerken.

Ook voor schildersbenodigdheden zoals schuurmiddelen, plamuur, houtrotvulmiddelen, kit, plamuurmessen, kwasten, etc., etc. kunt u in onze overzichtelijk ingerichte winkel terecht.

En natuurlijk voorzien onze deskundige medewerkers u graag van een passend advies en uitleg over de juiste behandeling van het oppervlak, juiste gebruik van de gereedschappen en toepassing van de lak, beits en/of verf.
Want we hebben niet voor niets Verf SERVICE Center boven onze deur staan.

Om u altijd van de juiste en actuele informatie van de door ons geleverde kwaliteis producten te voorzien kunt u op onderstaande logo's klikken voor een link naar de sites van de fabrikanten.

 

 

 

 


Op bovenstaande sites van de producenten kunt u tevens alle V.I.B.'s (Veiligheids Informatie Bladen) vinden van de door ons verkochte producten.

 

Tevens kunt u op de site www.veiligmetverf.nl VeiligheidsInformatieBladen (VIB’s) en WerkplekInstructieKaarten (WIK’s) downloaden van verfproducten. De VIB’s en WIK’s geven informatie over hoe u veilig kunt werken met verf.

Verder treft u op deze website uitleg over VeiligheidsInformatieBladen (VIB’s) en WerkplekInstructieKaarten (WIK’s) en wat u er mee kunt doen. Daarnaast kunt u er aanvullende informatie vinden over wat verf is, wat er op een etiket staat, wat de pictogrammen betekenen en informatie over veiligheid-, gezondheid- en milieu aspecten.